ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ 

Στον τομέα του εξαερισμού, συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες όπως η ΚΑΦΦΕ ΑΕ, ΟΛΕΦΙΝΗ, ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΗ, ΣΠΙΡΑΛΟΥΜΙΝ. Κατασκευάζουμε εξαεριστικά συστήματα για κάθε ανάγκη. Η εμπιστοσύνη που μας έχουν επιδείξει αυτές οι εταιρίες αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή μας στην παροχή υψηλής ποιότητας λύσεων εξαερισμού.

Κατασκευάζουμε εξαεριστικά συστήματα που καλύπτουν από μικρούς χώρους έως πολύπλοκα συστήματα με ανάκτηση θερμότητας. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή συστημάτων εξαερισμού για επαγγελματικές κουζίνες, φούρνους αρτοποιίας και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα φίλτρα για βέλτιστη απόδοση.

Με την έμπρακτη εμπειρία και την εξειδίκευσή μας, εξασφαλίζουμε αποτελεσματικές και προηγμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Σας παρέχουμε υψήλης ποιότητας εξαεριστικά συστήματα που εγγυώνται υγιεινό και άνετο περιβάλλον στον χώρο σας.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 

Η Klima Plus ξεχωρίζει ως πρωτοπόρος στον κλάδο του κλιματισμού, συνεργαζόμενη με κορυφαίους οίκους όπως οι HITACHI, DAIKIN, TECHNIBEL, BLUE BOX, και INVERTOR. 

Καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα αναγκών, παρέχουμε λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, με σύγχρονα συστήματα κλιματισμού VRV, Multi, Κεντρικές κλιματιστικές μονάδες, Αντλίες Θερμότητας αέρος νερού, Ψύκτες .

Η ομάδα μας έχει πολυετή εμπειρία και εγγυάται υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία σε κάθε προϊόν και υπηρεσία. Στοχεύουμε στην ικανοποίηση των πελατών, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις και τεχνολογικά προηγμένα συστήματα κλιματισμού. Επιλέγοντας την Klima Plus, επιλέγετε ποιότητα και αξιοπιστία στον τομέα του κλιματισμού.