ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ

Η Klima Plus εξειδικεύεται στην κατασκευή ψυκτικών θαλάμων όλων των τύπων (Συντήρηση, Καταψύξη, Τούνελ Βαθιάς Κατάψυξης) και όλων των διαστάσεων. Χρησιμοποιούμε πάνελ πολυουρεθάνης με ισοθερμικά αναφερόμενα δομικά στοιχεία, εγκεκριμένα για βιομηχανία τροφίμων. Τα ελασματόφυλλα περιλαμβάνουν σκληρό αφρό πολυουρεθάνης με υλικά που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.
Οι επιφάνειες προσφέρονται σε τρείς τύπους: 
Ελαφρά διαμόρφωση, Νευρατούρα, Επίπεδη - Λεία όψη.

Ο τρόπος σύνδεσης τους αρσενικό-θηλυκό (αμοιβαία πάκτωση) εξασφαλίζει ειδική θέση για εύκολη εφαρμογή υλικών στεγανοποίησης, αποτελώντας εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των ψυκτικών εγκαταστάσεων.

Οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε :
 (logo)

ΠΟΡΤΕΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ

- Εισαγόμενες, διατίθενται σε ανοιγόμενες και συρόμενες μορφές, κατάλληλες για κάθε θερμοκρασία από +... έως -40 βαθμούς Κελσίου.
- Διατίθενται σε εκδόσεις χειροκίνητες ή ηλεκτροκίνητες, επιτρέποντας ευελιξία στη χρήση. -Εξοπλίζονται με υπέρυθρο άνοιγμα για ασφαλή διακίνηση νωπών τροφίμων.
- Διατίθενται ως ημι-μονωτικές (μονόφυλλες ή δίφυλλες) για χώρους επεξεργασίας τροφίμων ή συνεχή διέλευση ανθρώπων.
- Με πτυσσόμενο σύστημα ανοίγματος, ιδανικές όταν απαιτείται μεγάλη διάσταση για εξοικονόμηση χώρου στα πλαϊνά.
- Παρέχονται σε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Επιλέξτε τις πόρτες μας για ασφαλείς, αποδοτικές και εξατομικευμένες λύσεις στον τομέα της ψύξης.

Οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε :
   (logo)

ΔΑΠΕΔΟ:

Για τους ψυκτικούς θαλάμους μικρού όγκου με εφαρμογή panel ως μόνωση δαπέδου, η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα. Το αντιολισθητικό δάπεδο αποτελεί την κατάλληλη λύση για αποτροπή ατυχημάτων. Το δάπεδο κατασκευάζεται από κόντρα πλακέ θαλάσσης, επενδυμένο με φίλμ προστασίας σε σχήμα εξάγωνου, διαμέτρου 10mm. Το υλικό είναι υδρόφοβο και παρουσιάζει άριστη αντοχή σε αλκάλια καθαριστικών.
Για ψυκτικούς θαλάμους μεγάλου όγκου, χρησιμοποιείται μόνωση από DOW και στη συνέχεια μπετό με πλέγμα, όπου η τελική επιφάνεια καλύπτεται με βιομηχανικό δάπεδο ή πλακάκι. Αυτή η κατασκευή προσφέρει σταθερότητα και αντοχή.

ΑΕΡΟΨΥΚΤΗΡΕΣ:

Στους ψυκτικούς θαλάμους που κατακευάζει η εταιρία Klima Plus τοποθετούνται αεροψυκτήρες βεβιασμένης ή φυσικής κυκλοφορίας αέρα. Χρησιμοποιούμε αεροψυκτήρες εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευασμένους σε Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, και κατά περίπτωση Ελλάδα και Τουρκία. Αυτή η ποικιλία επιλογών μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε τη λύση στις ανάγκες κάθε πελάτη, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση και αξιοπιστία.

Οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε : (logo)