Η εταιρία ΚΑΡΚΑΜΠΑΣΗΣ Ν.-ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ Π. ΟΕ, γνωστή ως KLIMA PLUS, είναι ενεργή στον χώρο της επαγγελματικής ψύξης και κλιματισμού από το 1995. Τα τελευταία χρόνια, διευρύναμε τις δραστηριότητές μας προς τον τομέα του εξοπλισμού καταστημάτων και τη διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων. Η πολυετής εμπειρία μας, η συνεχής εκπαίδευση και η παρακολούθηση σεμιναρίων και εκθέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό των σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στον τομέα μας, μας καθιστά ενημέρους και καινοτόμους. 

Το αφοσιωμένο, έμπειρο και έμψυχο δυναμικό μας, μαζί με την υψηλή ποιότητα εργασίας, την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών και την ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε σε κάθε πρόκληση, μας έχουν καταστήσει μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο μας.

Το επαγγελματικό μας service, η υπευθυνότητα, η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η χρήση μηχανημάτων από κορυφαίους κατασκευαστές, ο σύγχρονος εξοπλισμός και η χρήση νέων τεχνολογιών για εξοικονόμηση ενέργειας, αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας.

Με δικές μας εγκαταστάσεις αποθηκευτικού χώρου 600 τ.μ. και περιβάλλοντα χώρο 2000 τ.μ. στη Σπάρτη, διαθέτουμε επίσης έναν εκθεσιακό χώρο πλήρως εξοπλισμένο, προσφέροντας στους πελάτες μας οπτική επαφή με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι:

- Πλήρης ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

- Χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών για αξιόπιστα και σύγχρονα αποτελέσματα.

- Διαρκής έρευνα και ανάπτυξη για την παροχή κορυφαίων προτάσεων.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας και η συνεχής αύξηση της ζήτησης μας οδήγησαν σε ανάπτυξη, ενισχύοντας την παρουσία μας στον τομέα. Με εξειδικευμένη και δυναμική ομάδα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, παραμένοντας πρωτοπόροι στον χώρο της επαγγελματικής ψύξης και κλιματισμού.